Si të pozoni për tu dukur sa më cool…

Advertisement

Fotografia mund të jetë stresuese për shumë prej nesh. Ndonjëherë mund t’ju duket lehtësisht se të gjithë janë të relaksuar dhe të buzëqeshur në fotot e postuara në rrjetet sociale, ndërsa ju dukeni konfuze dhe jonatyrale në foto.

Modelet e njohura si Emily DiDonato pranojnë se edhe profesionistët shpesh nuk dinë çfarë të bëjnë me duart e tyre, ku të shikojnë, kur të qeshin – por edhe të kenë disa truke që mund të jenë të dobishme kur jemi para kamerës.

Advertisement
Vendos duart në bel d

Fotografia mund të jetë stresuese për shumë prej nesh. Ndonjëherë mund t’ju duket lehtësisht se të gjithë janë të relaksuar dhe të buzëqeshur në fotot e postuara në rrjetet sociale, ndërsa ju dukeni konfuze dhe jonatyrale në foto.

Modelet e njohura si Emily DiDonato pranojnë se edhe profesionistët shpesh nuk dinë çfarë të bëjnë me duart e tyre, ku të shikojnë, kur të qeshin – por edhe të kenë disa truke që mund të jenë të dobishme kur jemi para kamerës.

Vendos duart në bel dhe mos qëndroni me duart pranë trupit

 

Vendosni njërën ose të dyja duart në belin tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë të ngushtoni vizualisht dhe të theksoni belin tuaj.
Relaksohuni, drejtohuni dhe merrni një pozë, mos ngrini supet

Mblidhni supet prapa dhe do të duket se keni më shumë vetëbesim. Kjo pozë do të zgjasë në mënyrë natyrale edhe qafën tuaj.

Mos pozoni me këmbë të hapura

Pozicioni i këmbëve do të ndikojë pa dyshim në pamjen tuaj. Këmbët duhet të afrohen për të zgjatur dhe ngushtuar figurën. Ju mund t’i vendosni këmbët pranë njëra-tjetrës ose në mënyrë tërthore.

Kushtojini vëmendje ndriçimit

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement