Pesë arsye pse jeta juaj seksuale është e mërzitshme

Advertisement

Në marrëdhëniet afatgjata, seksi (si shumë gjëra) mund të bëhet rutinë. Ajo që gratë ngurrojnë të pranojnë është se seksi në një partneritet është po aq i rëndësishëm për to sa respekti dhe besimi.

Nëse është e keqe, monotone, e rrallë ose e mërzitshme, mendimet e tyre fillojnë të enden dhe të vizitojnë vende të fshehura që ata as nuk e dinin se ekzistonin.

Advertisement

Seksi i keq kërkon dy persona, po ashtu edhe mesatarja. Përpara se të bëni diçka për të cilën do të pendoheni, ka disa gjëra në marrëdhënien tuaj seksuale që mund t’i ndryshoni për ta bërë atë të ngrihet mbi mesataren. Më poshtë mund të lexoni arsyet më të zakonshme pse jeni të pakënaqur me jetën tuaj seksuale.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement