Bilanci për vitin 2021, ja sa u shpenzua për vaksinimin në Shqipëri

Advertisement

Rreth 29 milionë euro janë shpenzuar në vitin 2021 për vaksinimin e 1,152,237 personave në Shqipëri, sipas treguesve të monitorimit vjetor të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Për trajtimin me bonus për Covid-19 të mjekëve, infermierëve dhe personelit jo-mjekësor, për vitin e kaluar janë shpenzuar rreth 1,4 milionë euro. Në 2020, fondi i dhënies të bonusit për mjekët dhe infermierët ishte rreth 650 mijë euro, sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë.

Advertisement
Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement