Ambasada e BE: Përfundimi i suksesshëm i procesit të vettingut, tejet i rëndësishëm për integrimin e Shqipërisë

Advertisement

Bashkimi Evropian ka mbështetur zgjatjen e mandateve të anëtarëve të Vettingut.

Nëpërmjet një njoftimi në Twitter, ata thonë se përfundimi i plotë i këtij procesi është i rëndësishëm.

Advertisement

Ata theksojnë më tej, se amendamenti për zgjatjen e vettingut duhet votuar nga të gjithë deputetët e Parlamentit shqiptar.

Postimi i BE:

Bashkimi Evropian fuqimisht zgjatjen e mandatit. Përfundimi i plotë i procesit të vettingut është i vështirë për integrimin evropian të Shqipërisë Hap i tillë sot në Kuvend me pamjen e projektit-amendamentit të kushteve për zgjatjen e mandatit të organeve të vettingut, për t’u votuar nga të gjithë deputetët.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement