Zbuloni ​8 ngjyrat që do t’ju sjellin lumturi në vitin 2022

E verdha = Optimizëm

Kultura perëndimore e lidh të verdhën me ngrohtësinë, lumturinë dhe sigurisht – optimizmin. Vetëm mos harroni se dielli interpretohet si i verdhë, dhe sa i bukur është luledielli. Kur të fillojë pranvera, sigurohuni që të keni disa detaj në këtë ngjyrë.

Advertisement
Elton Redi Autogas Banner

Portokalli = Argëtim

Meqenëse portokalli është një përzierje e të verdhës dhe të kuqes, është e qartë se ai përfaqëson lumturinë, entuziazmin, kreativitetin, lirinë… Kur e gjithë kjo përmblidhet, portokalli është po aq argëtuese. Është ideale për ta gjetur në formën e një elementi dekorativ në hapësirë.

E kuqe = Ambicie

Gëzim, dashuri, pasion, zjarr – të gjitha këto janë epitete që përshkruajnë ngjyrën e kuqe. Ajo është një simbol i ambicies dhe vetëbesimit. Do të jetë pranë jush në momentet kur nuk ndiheni të sigurt në veten tuaj, sepse do t’ju japë energji shtesë.

E kaltër = Pozitivitet

Është ngjyra e qiellit dhe e detit. Prandaj lidhet me shpresën, shëndetin, intuitën, imagjinatën, besimin, stabilitetin… Ndikimi i tij pozitiv do t’ju ndihmojë të kapërceni të gjitha pengesat, prandaj përpiquni ta vëzhgoni sa më shumë.

E gjelbër = Prosperitet

Është logjike që ngjyra që lidhet me natyrën, harmoninë, zhvillimin dhe rritjen, flet për prosperitet. Ashtu si kur çdo gjë fillon të bëhet e gjelbër në pranverë, kjo ngjyrë premton përparim. Prandaj nuk është e papërfillshme fakti që shumë kartëmonedha janë ngjyrë jeshile.

Vjollcë = Luks

Fuqia, pasuria, misteri, krenaria, magjia dhe luksi karakterizojnë ngjyrë vjollce. Prej kohësh është lidhur me gjakun fisnik dhe jetën në këmbën e lartë. Nëse jeni duke organizuar një festë, sigurohuni që të merrni pjesë.

E bardhë = Fillimi

Nuk thua thjesht “kthe një fletë të re”! E bardha mbart me vete idenë e pastërtisë, ndershmërisë, mirëkuptimit, iluminizmit dhe pozitives. Nëse dëshironi të hyni në vitin e ri gati për diçka të re, mbani në mend të bardhën.

Argjend = Modernitet

Argjendi i sofistikuar, magjepsës dhe elegant, thjesht ngjall të ardhmen. Asnjëherë nuk e dini se çfarë do të sjellë e nesërmja, kështu që pak argjend do t’ju vijë në ndihmë për të hedhur dritë mbi fatin e pasigurt. Edhe një bizhuteri argjendi do të sigurohet që të keni më shumë fat.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group