“A do i dërgonit prindërit në azil?”, banorët diskutojnë

Tema që banoret e BBV kanë zgjedhur të trajtojnë ishte dërgimi i prindërve në azil.

Shumica prej banorëve kanë kundështuar këtë mënyrë përkujdesje të prindërve por kishte edhe nga ata të cilët ia linin në dorë rrethanave këtë zgjedhje.

Advertisement
Elton Redi Autogas Banner

“Absolotisht, mua prindërit e mi më rritën dhe normalisht  është përgjegjësia ime që t’ja shpërblej kur ata të kenë më shumë nevojë”,- tha Meridiani.

“Unë personalisht nuk do të preferoja të jetoja me prindërit dhe as me vjehërrinë”,- tha nga ana tjetër Sarah.

Donaldi ishte një tjetër banor i cili ndërhyri në debat duke thënë: Përkujdesja më e mirë për prindërit është ajo financiare. Prandaj duhet të krijosh pavarësinë shumë herët për t’ia mundësuar këtë.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group