Përpara largimit, Fifi i dhuron banorëve sendet e saj personale

Pak minuta përpara largimit Fifi ka vendosur të dhurojë disa nga sendet e saj personale.

 

Advertisement
Elton Redi Autogas Banner

Si një mënyrë e mirë për të kujtuar këtë eksperiencë, Fifi ka dhuruar produkte apo vehshje për secilin prej banorëve.

Kjo gjë fillimisht u kundërshtua nga banorët por disa minuta më pas ato e pranuan këtë gjest me përlotje dhe nostalgji.

Pas largimit të Fifit, në shtëpi kaploi heshtja dhe mërzitia.

Ata janë përpjekur të ngushëllojnë njëri-tjetrin për këtë ngjarje të papritur.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group