Donaldi-Monikës: Bëje ti hapin e parë dhe shih se si…

Debati mes Monikës dhe Einxhel vazhdon të diskutohet edhe me banorët e tjerë.

Donaldi i thotë Monikës të bëjë hapin e parë që dyshja të sheshojë keqkuptimet mes njëra-tjetrës.

Advertisement
Elton Redi Autogas Banner

“Për mendimin tim bëje ti hapin e parë edhe shiko si do të reagojë ajo, në bazë të reagimeve ti shiko nëse ke pasur të drejtë apo jo në lidhje me atë vajzë. Po ta them për mirë këtë gjë”, i tha ai Monikës.

“Unë dukem sikur çfarë i kam bërë asaj goce, por faktikisht nuk i kam bërë asgjë. Realisht nuk e kam kuptuar se çfarë pati ajo me mua. Ajo abuzoi shumë keq edhe në Prime që e hapi sërish atë temë”, tha Monika e shqetësuar.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group