Graniti dhe Fifi flasin hapur për jetën intime: Nëse nuk m’i përmbush dëshirat e mia seksuale…

‘Big Brothet Vip’ ka bërë që të njohim më shumë pjesë të karakterit të banorëve që ndoshta nuk i kemi ditur më parë. Graniti dhe Fifi nuk ndahen në asnjë moment nga njëri-tjetri. Së fundmi, dyshja kanë diskutuar rreth seksit.

Fifi e ka pyetur se sa të rëndësishëm e konsideron seksin në një marrëdhënie.

“Për mendimin tim seksi është 5 minuta, por puna është te dashuria. Kur ta bësh seksin me ndjenja ajo është shumë shumë gjë e madhe”, është përgjigjur Graniti.

Ai ka shtuar se nëse femra që dashuron nuk do i përmbushte dëshirat e tij seksuale, atëherë do diskutonin për të gjetur një zgjidhje.

“Nëse femra që unë dashuroj nuk përmbush dëshirat e mia seksuale atëherë mund të jetë problem, por do provoja dhe do diskutoja për të gjetur një zgjidhje ideale për të dyja palët”, ka thënë futbollisti.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement