“Zgjodhe Brunon për inat të Bashkimit”/ Azemi zbulon bisedën në prapaskenë, ja si përgjigjet Alvisa

Pas debatit me Mikelën se i zgjedh në takime djemtë që pëlqen, ka ndërhyrë Azemi duke zbuluar bisedën që ka bërë me Alvisën në prapaskenë.

Sipas tij, ajo zgjodhi në takim Brunon për inat të Bashkimit, por Alvisa ka refuzuar të ketë thënë diçka të tillë.

Alvisa: Kam ardhur me qëllime të qarta, jo të pëlqej Brunon e ta parkoj 2 javë. Pse se ke zgjedhur?

Mikela: Se jemi zënë. Nuk e kam parkuar se si kam makina t’i parkoj këtu.

Azem: Pse zgjedh dikë për inat të dikujt tjetër? Ka zgjedhur Brunon për inat të Bashkimit. Betohem në Zot që e ka thënë atë.

Alvisa: Unë nuk kam thënë kurrë që kam zgjedhur Brunon për inat të Bashkimit sepse me të nuk kam folur fare. Kemi bërë një bisedë bashkë dhe kam thënë që me Bashkimin nuk kam pasur kontakt dhe nëse do të doja ta zgjidhja, do ta zgjidhja.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement