Luli: Shoh që t’u ndez llamba nga ai politikani, Dajana i kthen përgjigjen epike

Gjatë mbylljes së programit D-Night mbrëmjen e djeshme Dajana dhe Luli nuk mund ta linin pa kënduar dhe një kënge.

‘E dehur jam’ ishte improvizimi i radhës nga moderatorja e cila shtrihet në dy stola për të luajtur rolin e të dehurës.

Luli nuk mund të rrinte pa e ngacmuar duke thënë se kjo këngë duhet kënduar dhe kërcyer.

Dajana: O Luli më the shtrirë,më fal tani

Luli: Mirë,shtrij këmbët të çmpihen mirë

Dajana: Nuk më janë mpirë.

Luli: E shoh më duket të eksitoi Xhemali. Beqar ai,beqare ti diçka u ndez.Shoh që tu ndez ndonjë llambë.

Dajana: Luli ti mire e bëre,por gustot nuk mi dike. Shijet nuk mi dike për burrat!

Unë i kam shijet shumë ndryshe.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement