A të jep Juli ndjesi mashkullore? Ada heziton me përgjigjen

Pas rrëfimit të historisë së Julit, vajzat janë pyetur nëse duan ta njohin akoma më shumë.

Ada ka treguar se do ta ftojë në takim, por kur u pyet nëse Juli i jep ndjesi mashkullore, hezitoi të jepte përgjigjen.

Ada: Unë e kam thënë dhe në fillim që do ta ftoja Julin në takim, kështu që pse jo? E di çfarë më tërheq më shumë? Se është shumë i sinqertë.

Tola: Të jep ndjesi mashkullore?
Ada: Juli kur e shikon në impakt të parë… Ti Tola i ngatërron shumë gjërat, mua më tërheq vetëm se është i sinqertë dhe dua ta tërheq më shumë. Në takim të parë nuk më jep.
Alvisa: Nuk më josh për ta ftuar në takim

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement