Foto që ka përlotur botën, zbuloni historinë e dhimbshme të saj

Vajza në foto është drejtore e Bankës Qendrore të Iranit. Para se të fillonte ditën e parë në punën e saj të re, babai i saj i tha: Mos i thuaj askujt se je rritur në një familje të varfër dhe se babai yt punon si grumbullues plehrash, të gjithë kolegët tuaj do të qeshin me ty.

Të nesërmen, vajza postoi këtë fotografi në mediat sociale me mesazhin e mëposhtëm: Unë jam rritur në një familje të varfër dhe babai im punon si plehrash. E falënderoj për arsimimin dhe përpjekjet e mia financiare gjatë studimeve. Të dua, baba, ti je krenaria ime!

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement