Ja kur e mësoi Hyseni që Alvisa ishte bërë pjesë e Për’puthen, reagimi i saj: Më ruan mua…

Në puntatën e sotme të emisionit Për’puthen, Hyseni ka treguar se me datë 18 gusht kanë kërkuar që të paraqitet në zyrat e Top Channel.

Ndërsa më pas ka treguar se me datën 20 gusht është paraqitur, por Alvisa thotë se askush nuk e ka parë.

Nuk ka lënë jashtë vëmendjes dhe fotografinë nga e cila mësoi se Alvisa ishte bërë pjesë e programit.

Në foto rezulton se është data 30 gusht, ndërsa Alvisa thotë se me datë 28 i ka dërguar mesazhin “Urime në Për’puthen.”

Ndërsa Hyseni tregoi se e kishte kuptuar nga fakti që kishte mbyllur rrjetet sociale dhe kishte hapur të tjera. “Po më ruan mua”, tha Alvisa dhe zgjodhi që çdo diskutim të mbyllej.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement