“Prekesh kudo me çunat, çfarë të presim në takim të dytë”? Jurgeni në debat me Mikelën

Jurgeni u shpreh sot në “Për’puthen” se ka tërheqje fizike ndaj Mikelës, por nuk i pëlqejnë sjelljet dhe karakteri i saj.

Por, ai shkoi më tej se kaq me ofendimet ndaj saj, që habiti dhje vajzat e tjera në studio:

Jurgeni: Është një femër sikur flet shumë, bie në kundërshtim me veten e saj. Bie me këmbët e tua. Nuk je e qëndrueshme në karakter!

Mikela: Nëse dal në kundërshtim me veten do thosha jam në pishman që i kapa dorën Argjendit. Por nuk e bëra

Jurgeni: Ti merr zjarr kot…
Mikela: Unë marr zjarr kur kërcënohem. Më jep fakte, kur jam treguar arrogante ndaj teje?
Jurgeni: Ke treguar që nuk je e përgjegjshme me ato që bën.
Mikela: Çfarë nuk të pëlqeu?!
Jurgeni: Nuk më pëlqejnë gjërat që bën ti në takimet e para. Me Argjendin ishte ekstrem fare, nuk më pëlqen fare te një femër ajo sjellje!
Mikela: Çdo njeri e shijon si do!
Jurgeni: Çfarë mund të presësh nga ty në takimin e dytë?
Mikela: Unë nuk i bëj për ty, bëj çfarë ndjej.
Jurgeni: Nuk je te një nga pëlqimet e mia!
Mikela: Ju përdorni armë shumë të ulëta ndaj femrave…

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group




Advertisement