A keni pasur një bisedë me Vuçiçin? Rama nga Kosova: Nuk kam biseduar me “vllaun” tim

Në takimin e përbashkët mes dy kryeministrave në Prishtinë mësohet se në qendër ka qenë marrëveshjet e përbashkëta mes dy shteteve.

Rama në fjalën e tij është shprehur se ato kanë rënë dakord që mbledhja e radhës mes dy qeverive do të jetë në fund të nëntorit, ku tashmë është emëruar edhe një koordinator i përbashkët i cili mban dy pasaportat e vendeve.

Gazetarja: A keni pasur një bisedë me Vuçiç?

Rama : Nuk kam, biseduar me “vllaun” tim, siç më quajnë miqtë e mi nga Kosova, e drejta është me Kosovën dhe kaq. Kjo është shumë e qartë, kështu që ne jemi në krah të Kosovës sic është i gjithë komuniteti ndërkombëtar. Leximi i çuarjes së bërjes teatër me helikpter në Serbi është leximi më i gabuar. Ta përfytyrojë dhe vllau jem atje, sikur të kishte dicka, sikur po sprovohej qëndrueshmëri e shtetit. I takon kryeministrit të marrë vendimet e duhura. Këtu nuk ka cfarë ndërmjetësohet. Djegiet i provokojnë dhe marrja peng e qytetarëve serb të Kosovës, në kushtet e një dialogu që nuk ecën ashtu sic duhet.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement