“Kërkesa e Tiranës nuk duhet të dëgjohet”! Komandanti serb i përgjigjet Shqipërisë për tërheqjen e ushtrisë nga kufiri

Kërkesës së Shqipërisë për tërheqjen e trupave serbe nga afërsia e kufirit me Kosovën, i ka ardhur një përgjigje nga Beogradi. Komandanti i pensionuar i ushtrisë kufitare serbe, Dragutin Dimqevski, ka thënë se kërkesa e Tiranës nuk duhet të dëgjohet. Sipas tij, Serbia nuk duhet t’i tërheq trupat nga afërsia e kufirit.

“Po monitoroj situatën dhe mbështes plotësisht të gjitha masat e marra nga lidershipi i shtetit tonë në krye me Vuçiq, në mënyrë që situata të qetësohet. Është mirë që trupat tona të armatosura të rrijnë në gatishmëri dhe afër që tu japin mbështeteje morale njerëzve tonë në Kosovë”, ka thënë ai.

Ai madje shprehet i indinjuar me kërkesën e Shqipërisë, duke thënë se ishte kjo e fundit që “me gjithë zemër” mbështeti UÇK-në në luftën e fundit në Kosovë.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement