Tre shenjat e zodiakut që shpenzojnë më shumë para

Peshoret
Peshoret kënaqen me blerjet dhe janë gjithmonë të azhurnuara me tendencat e fundit.
Ata e dinë cilësinë dhe nuk e kanë problem të humbasin para për diçka që do të marrë kohë.
Vetëm problemi më i madh me ta është se ata kanë pak ‘investim të mirë’.
Astrologjikisht, shtëpia e dytë e të ardhurave dhe financave të Peshores sundohet nga Marsi, planeti i veprimit dhe agresionit.
Megjithë qëndrimin e tyre të qetë dhe të ekuilibruar, Peshoret mund të jetojnë në mënyrë të rrezikshme përsa i përket bilancit të llogarisë financiare.
Peshqit
Të udhëhequr nga planeti Jupiter, Peshqit janë gjithmonë duke ndjekur ekstazën e përkohshme dhe duke kërkuar përvoja kuptimplota për të cilat ata janë gjithmonë të gatshëm të shpenzojnë para.
Ata e dinë që jeta është e vështirë, dhe ndonjëherë zgjidhja më e lehtë për një ditë të keqe është blerja.
Ashtu si Peshorja, sektori financiar i Peshqve menaxhohet gjithashtu nga Marsi i zjarrtë.
Peshqit janë të entuziazmuar me vlerat dhe gjërat e tyre, dhe nëse nuk janë të kujdesshëm, ata fjalë për fjalë mund të shpenzojnë të gjithë llogarinë e tyre të kursimeve pa e vënë re fare.
Shigjetari
Nën planetin e Jupiterit, harkëtarët e zjarrtë dhe pasionantë pëlqejnë të shpenzojnë para për gjëra që do të stimulojnë mendjen e tyre.
Ata janë të patrembur dhe nuk do të mendojnë dy herë për të rezervuar një udhëtim vetëm.
Ata do të takojnë miq të rinj në hotel ose do të provojnë çdo ëmbëlsirë në restorant. Sidoqoftë, ana e tyre financiare menaxhohet nga Saturni përgjegjës.
Kështu që siguria është gjithmonë përparësia e tyre. Shigjetarëve u pëlqen të fitojnë para në mënyrë që t’i shpenzojnë ato.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement