Ritvana i shkruan gjatë takimit, Argjendi puth Mikelën. Momenti kur nuk e dinin se po filmoheshin

Argjendi dhe Mikela ishin tepër të afërt gjatë takimit të tyre, por kishte diçka më shumë kur mendonin se u fikën kamerat.

Në një moment, Argjendit i erdhi një mesazh nga Ritvana, dhe i tha Mikelës se kush i kishte shkruajtur.

Menjëherë pas mesazhit, u hodh në krahët e Mikelës duke u dhënë dhe një puthje pranë gjoksit.

Mikela e kalon me të qeshur këtë situatë duke i thënë: “Në një moment kaq romantik më kujton Ritën?”
Ndërsa në studio, Ritvana shpjegoi se i shkruajti Argjendit për fotografitë që kishin bërë pasi donte ti postonte në rrjete sociale

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement