VIDEO/ Hoxha shqiptar: Kryeni marrëdhënie se fitoni shumë sevape

Imami nga Prishtina, Fadil Musliu, është bërë “viral”në rrjetet sociale me deklartat e tij.

Duke folur për dashurinë mes çifteve, ai kërkoi nga burrat që të kryejnë më shpesh marrëdhënie seksuale me gratë e tyre.

“Jepni dashuri pa kufi grave të juaja sepse është obligim dhe sa herë që kryeni marrëdhënie seksuale ju fitoni shumë sevape”, tha ai në një emision televiziv.

Ai shtoi se çiftet në Kosovë kanë kriza të shumta dhe u lut që të jenë më të vendosur në martesat e tyre.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement