Nuk e lejojnë të kalojë në kufi! Punëtori me lot në sy: Mora borxh për tamponin dhe jam sëmurë

Një prej punëtorëve që nuk ka mundur të kalojë në doganën e Hanit të Hotit ka deklaruar se është i sëmurë.

Punëtori me lot në sy shprehet se edhe pse në gjendje jo të mirë shëndetesore, ai do të punojë, por nuk është lejuar që të kalojë. Punëtori duke lotuar shprehet se ka marrë para borxh për të bërë testin e shpejtë në doganë qe kushton 20 euro dhe është i vlefshem vetëm për 48 orë.

“Më rrejnë më mashtrojnë, shi si më janë bo durët. Unë për 20 euro punoj tan ditën, unë jam sakat. Vetem me na vjedh. Nuk me lanë me kalu, borxh i kam marrë 20 euro. Jam vetë i 5-ti dhe shpi me qera”.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement