Sekreti me gjethet e dafinës që zgjidh një problem të madh

Këshillat e vogla shpesh mund t’ju nxjerrin nga situata e vështirë për sa i përket çështjeve të shtëpisë dhe veçanërisht kuzhinës.
Janë të ashtuquajturat truket e gjyshes që funksionojnë edhe sot dhe kanë një rezultat të garantuar.
Njëra prej tyre është vendosja e gjetheve të dafinës në sirtarët e kuzhinës.
Gjethet e dafinës lëshojnë një erë që largon insektet menjëherë? Provoni të vendosni 1-2 gjethe dafine në çdo sirtar dhe nuk do të shihni më një insekte ose përreth këtyre vendeve.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement