Zbuloni se çfarë tregon forma e mjekrës për karakterin që keni

1. Katrore
Njerëzit me mjekër katrore janë agresivë, të drejtpërdrejtë dhe kokëfortë. Ata nuk dinë të shprehin emocionet e tyre. Janë shumë krenarë dhe shpesh ofendojnë të tjerët.
2. E shkurtër ose e ngushtë
Njerëzit me mjekër të tillë janë të zgjuar dhe mendjemprehtë. Ata mendojnë vetëm për veten e tyre dhe kanë një natyrë kritike dhe neurotike. Vetë-analiza nuk është e mirë për ta.
3. E gjatë
Njerëzit me mjekër të gjatë janë besnikë, të qetë dhe miqësorë. Zakonisht ata kanë një familje të madhe.
4. Të rrumbullakosura
Njerëzit me mjekër të rrumbullakët janë pozitivë dhe shumë emocionalë. Ata duhet të punojnë shumë herët në jetë për të shijuar lumturinë më vonë.
5. Të dalë përpara
Njerëzit me mjekër të dalë përpara janë plot vetëbesim. Ata punojnë vazhdimisht dhe nuk dinë të gjejnë balancën mes jetës profesionale dhe asaj private.
6. E drejtë dhe e mprehtë
Njerëzit me këtë mjekër janë të njohur dhe fitojnë para lehtë. Fatkeqësisht, shumë janë të pavendosur.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement