Si i bën për vete? “Mbreti i Bletëve” thotë se atë kurrë nuk e kanë pickuar!

Një burrë që e përshkruan veten si “Mbreti i Bletëve” pohon se ai kurrë nuk është pickuar pavarësisht se ecën rregullisht me mijëra bletë që zvarriten mbi trupin e tij të pambrojtur.

Sipas mediave të huaja, Ndayisaba, një bletar nga republika qendrore afrikane e Ruandës, është duke u kujdesur për bletët që kur ishte fëmijë, por ka fituar famë të re, pasi një seri fotografish që e shfaqin të veshur me një “pallto” bletësh u shfaqën në mediat sociale.

Ndayisaba shpjegon:

“Për të kontrolluar bletët, së pari duhet të kërkoj bletën mbretëreshë. Pastaj e vendos mbretëreshën në trupin tim për të tërhequr bletët e tjera”.

Bletari me përvojë tha se e merr bletën mbretëreshë të qëndrojë në një vend në trupin e tij duke e lidhur atë në një fije rreth belit.

Bletët e tjera të tij natyrisht ndjekin dhe mbrojnë ashpër mbretëreshën e tyre, duke fluturuar drejt burrit ruandez dhe duke formuar një mburojë rreth saj për ta mbajtur atë të sigurt. Ndayisaba shtoi me qetësi:

“Unë jam shumë i njohur për bletët, ato kurrë nuk më pickojnë”.

Ndayisaba thotë se, përveç popullaritetit që ka fituar në dhe rreth komunitetit të tij, aftësia e tij e pazakontë e ka ndihmuar atë të fitojë një jetesë të mirë përmes shitjes së mjaltit.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement