Pse duhet ta përfshini në dietën tuaj frutin e pasionit

 

Fruti i pasionit i përket familjes së pasifloraceas, ka një shije paksa acidike dhe është shumë aromatike.

Ky frut përmban kalcium, hekur, niacinë (vitaminë B3), riboflavinë (vitaminë B2), natrium, vitamina A dhe C, β-karotinë dhe fibra.

Gjithashtu ka veti antimikrobike dhe antipiretike dhe kolesterol më të ulët për shkak të steroleve bimore që përmban. Zakonisht konsiderohet kardioprotektive për shkak të flavonoideve të tyre të bollshme.

Është një burim shumë i mirë i antioksidantëve. Fruti i pasionit ka një efekt tonik, ndërsa në të njëjtën kohë qetëson trupin dhe përmirëson gjumin

Në shtator të viti 2020 një çift duke përdorur një pajisje që nxjerr tym, për të zbuluar gjininë e bebit, shkaktoi një zjarr masiv që zgjati 12 ditë në San Vernardino, Kaliforni.

Refugio Manuel Jimenez Jr dhe Angela Renee Jimenez tashmë po përballet me 30 akuza të ndryshme, përfshirë edhe vrasjen, pasi një zjarrfikës humbi jetën ndërsa po përpiqej të shuante flakët.

Zjarri i festës për të zbuluar gjininë e bebi shkakto disa katastrofa, duke filluar nga përplasja fatale e një aeroplani, vdekja tragjike e të ftuarve, zjarre të tjera masive dhe djegie të disa shtëpive në New Hampshire.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement