Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Pagani Huayra Roadster BC- 2,95 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Buggati Chiron Pur Sport – 3,0 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Lamborghini Sian – 3,0 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Bugatti Chiron Super Sport 300+ – 3,2 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Lamborghini Veneno – 3,8 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Buggati Divo – 4,9 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Mercedes-Maybach Exelero – 6,7 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Buggati Centodieci – 7,5 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Bugatti La Voiture Noire – 15,7 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Rolls-Royce Boat Tail – 23,5 milionë euro

Njihuni me 10 makinat më të shtrenjta në botë

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement