Parlamenti shkarkon presidentin Ilir Meta

Kuvendi i Shqipërisë sapo ka mbyllur votimin e fshehtë për shkarkimin e presidentit Ilir Meta. Votimi u krye në mënyrë të fshehte dhe nga 114 vota 104 ishin pro 7 kundër dhe 3 abstenim.

Vendimin përfundimtar për shkarkimin e tij e merr Gjykata Kushtetuese.

Një tjetër vendim i Kushtetueses është edhe nëse këtë çështje do e cilësojë prioritare dhe do e shqyrtojë jashtë radhe, apo do vendoset në radhe pritjeje, bashkë me 180 çështje të tjera që pritet të gjykohen

Kjo është hera e parë në 30 vite që parlamenti merr një inisiativë të tillë për shkarkimin e Presdentit të vendit.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement