“Jam ndarë nga Iliri”/ Gilberta tregon te cili konkurrent është përqëndruar tani

 

Pas disa takime, ku publiku i ka pëlqyer si çift, Iliri dhe Gilberta duket se janë larguar nga njëri-tjetri.

Gjatë pyetjeve të publikut, ajo tregon se “Kam filluar të konsideroj Samiun”.

Më tej, kujton një nga momentet me të: “Më ka pëlqyer shumë përqafimi i Samiut”.

Ndërkohë, pas takimeve të njëpasnjëshme me Gilbertën dhe Lindën, Iliri zhvilloi takimin e parë me Linditën. “U ndjeva shumë alegro, ndryshe nga takimet e mëparshme që ishin stresante”, tha ai.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement