Me cilin lloj burri dashurohen më shumë gratë?

Në dashuri, burrat dhe gratë flasin gjuhë të ndryshme. Ata bien në dashuri në mënyra të ndryshme. Ata kanë ide të ndryshme në lidhje me dashurinë dhe mënyra të tjera të shprehjes së saj.

Por çfarë duan gratë nga burrat? A ekziston një lloj specifik që shkakton tërheqjen më të madhe tek gratë?

Sipas hulumtimeve, duket se ekziston një faktor që luan një rol vendimtar. Një studim i Universitetit të Amerikës me të paktën 3,770 gra zbuloi se shumica dërrmuese e grave thuhet se kishin tendencë të dashuroheshin me burra të moshuar, gjë që çoi automatikisht te George Clooney, John Stamos ose Viggo Mortensen, dhe ne po flasim për ndjenjat e vërteta dhe dashurinë.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement