“Videot i hodhën fëmijët. Unë nuk kam llogari në rrjetet sociale”/ Deklarata e Enkeleda Kapedanit do të shqyrtohet për marrjen e vendimit

 

Të hënën pritet të jete dita kur Enkeleda Kapedani të dalë para qeverisë së gjyqësorit mbi kërkesën e ILD-së.

Në raportin e ILD, perveç veprimeve si pyetja e sekretarëve gjyqësorë, kamerat e sigurisë, është marrë në pyetje edhe magjistratja Kapedani.

Gjyqtarja mohon kategorikisht të ketë llogari në rrjete sociale, jo vetëm në “Facebook”, por edhe “Instagram” dhe “TikTok”. “Videot janë personale të miat”, deklaroi gjyqtarja, kurse kanë dhënë më tej ndihmë për inspektorët e ILD.

“Ato mund t’i kenë hedhur fëmijët e mi, vajza dhe djali, njëri pesë dhe tjetri 7 vjeç”, këmbëngul gjyqtarja dhe ky version do të shqyrtohet në fillim të javës, bazuar në kërkesen për pezullimin e saj nga detyra.

Kapedani është gjyqtare prej vitesh dhe së fundmi është zgjedhur nga anëtarët e Gjykatës së Elbasanit edhe zëvendës kryetare.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement