Ja pse “Eltoni Redi Auto Gaz Albania” është vendi më i mirë për të bërë makinën me impiant gazi

Shqipëri rezulton në vendin e 12 në botë për çmimin më të lartë të karburantit. Duke u kthyer në barrë ekonomike për xhepat e familjeve.

Sipas Anketës së Buxhetit të Familjes, publikuar nga INSTAT, një familje shqiptare shpenzon mesatarisht për transport 5.9% të totalit të të ardhurave mujore.

Një tjetër element që dëshmon se makina është ende luks në Shqipëri është vëllimi i motorit, prej nga ku varet edhe shpejtësia e saj. INSTAT konstaton se numri më i lartë i autoveturave në qarkullim ose 66.8% e totalit kanë një fuqi motorike deri në 2000 centimetra në kub, 30.6% e makinave në rrugë janë me vëllim 2001-3000 centimetra në kub dhe vetëm 2.6% kanë vëllim motorik më të madh se 3000 centimetra në kub.

Ndërkohë një faktor kryesor që ndikon në rritjen e çmimit të karburanti lidhet edhe me taksat e larta që shoqërojnë naftën dhe benzinën, që paguhen nga çdo konsumator sa herë ai blen një litër karburant. Niveli i taksave arrin në rreth 100 lekë të litër, duke përbërë mbi 60% të çmimit.

Por çfarë duhet të bëjn qytetarët në këto kushte kur mjeti i transportiti kthehet në një kërcënim serioz për portofolin?

Një zgjidhje emergjente dhe mjaftë efikase e jep Eltoni Redi Auto Gaz Albania, me impiantet e gazit dhe certifikimin e tyre në kompanit  më të mira ndërkombëtare të impianteve.

Çdo vit kompania dërgon ekipet e punës për tu trajnuar jashtë vendit me teknologjinë e fundit të impianteve për ti bërë sa më efiçente, trajtimet janë kryer në:

Itali

Hollandë

Poloni

Turqi

Për shkak të eksperiencës dhe  trajnimeve të njëpasnjëshme Eltoni Redi Auto Gaz Albania ka trajnuar shumë pika në vend  duke u kthyer në distributor kryesor për impiantet e gazit.

Duke garantuar më pak shpenzime për lëndën djegëse që i duhet automjetit dhe pa rënie të performancës. Patjetër që siguria është maksimale tek Eltoni Redi Auto Gaz Albania me 4 valvula sigurie 2 valvula mekanike dhe 2 elektrike.

Kliko:

https://www.facebook.com/401855359906733/posts/4056547111104188/?sfnsn=mo

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement