Iliri nuk mban asgjë, zbulon çfarë i dërgoi Gilberta nga plazhi për ta ngacmuar

Gilberta ka përsëritur vazhdimisht se nuk ka më interes për Ilirin, ndërsa ai ka zbuluar fotografinë që ajo i dërgoi nga plazhi për ta ngacmuar.

Gilberta e ka pranuar duke thënë se e bëri si kundërpërgjigje për postimin e Ilirit, ku shfaqej përdore me Lindën dhe sytë i kishte nga Gilberta.

Iliri: Nuk kam asnjë interes tek Gilberta.

Gilberta: Lavdi Zoti, më lër rehat. Më lër të qetë.

Iliri: Gilberta tani flet kështu, por edhe më ka dërguar foto, por edhe më ka dërguar foto në plazh duke thënë “Qesh, qesh, unë qesh me detin.”

Gilberta: Po ta ktheva, se më ngacmove në Instagram. Më pas të bllokova. Ti më përmend gjithmonë. Nuk dua të më përmendësh.

Iliri: Ky është ekstremizmi jot.

Gilberta: Të lutem shumë tani…

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement