+10 gjëra që një grua do *vërtet* në shtrat

uk ka një listë magjike me gjëra që do ta bënin një grua të lumtur në shtrat. Janë ato, të thjeshtat fare, baziket që shpesh mungojnë dhe jo, nuk kanë asnjë lidhje me seksin si akt.

1.

Pak muzikë të mirë të lutem!

Presionin. Absolutisht nuk duan të bëni gjëra që do t’i bënin të ndiheshin të presionuara.

3.

Prisni pak dhe merreni me qetësi. Si përshembull, bëjini një masazh muskujsh si fillim për ta relaksuar…

Kohë dhe vëmendje. Kjo është e vërteta e madhe. Vajzat në shtrat duan kohë dhe vëmendje!

5.

Të mos tregoheni egoistë.

Një hapësirë të s igurtë ku të mos ndihen të paragjykuara.

7.

Varietet. Askujt nuk i pëlqen të mërzitet shpejt…

8.

Një burrë që është i aftë të lexoj mes rreshtave dhe të kuptoj çfarë i duhet momentit. Përkëdheli, seks apo dy njerëz në cepa të ndryshëm të shtratit.

9.

Entuziazëm i shprehur me zë të lartë! Thuaja që mezi po prisje ta takoje dhe që vdes për të.

10.

Guidën tënde të saktë për ta bërë seksin të zgjasë pafundësisht.

11.

Komunikim. Edhe gjatë seksit. Komunikim.

12.

Një shtrat akull të pastër!

13.

Një karikues aty afër për telefonin.

14.

Paralojë, gjithmonë paralojë.

15.

Një partner që heq çorapet para se të shtrihet në shtrat me ju.

16.

Pritshmëri realiste.

 

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement