“Nuk më ofendon dot njeri mua para kamerave”/ Çfarë ndodhi pasi Sindi braktisi takimin

Takimi me Sindit dhe Mevlanit që u tha se do ishte sqarues nuk ishte aspak i tillë. Sindi e braktisi takimin pasi Mevlani i tha “Ty të ka ofenduar Zoti, ik moj andej”.

Po çfarë ndodhi pas këtij momenti?

Sindi: Nuk më ofendon dot njeri mua para kamerave, kush i ka thënë gjë atij për shkollën njëherë, aq sa ka ka.

Mevlani: Ti ke ardh me qëllim të keq. A ke ardh për sqarim, hajde jepi.

Për t’u bërë pjesë e page dhe grupit të “Maska.al” ne FB mjafton të klikoni:
Like Page
dhe Join Group
Advertisement